Politika zasebnosti

Podatki podjetja

Ime podjejta: Freising d.o.o.
Naslov: Mestni trg 20, 4220 Škofja Loka
Tel.: 04/ 51 55 880

Splošni pogoji

Z uporabo našega portala se strinjate z našimi splošnimi pogoji in uporabo piškotkov.

Predstavitev

Spletna stran ABC zdravja se osredotoča na področje zdravja, zdravstva in zdravega načina življenja. Naša naloga je zagotavljanje verodostojnih informacij o teh temah preko različnih novinarskih in publicističnih pristopov. Osredotočamo se na ohranjanje visokih novinarskih in etičnih standardov ter nudimo uporabnikom vsebine na enostaven in brezplačen način preko našega spletnega naslova www-abczdravja.si

Uredništvo

Naše uredništvo samostojno določa vsebine, ki jih pripravlja in objavlja. Zavezani smo k celovitemu in objektivnemu pokrivanju raznovrstnih tematik.

Avtorske pravice

Vsebine na našem portalu so avtorsko zaščitene. Avtorji člankov dovoljujejo uporabo svojih del na našem portalu v skladu s temi pogoji. To vključuje možnost delitve in uporabe vsebin, ob pogoju, da je vir ustrezno naveden, z imenom spletne strani in povezavo na izvirno vsebino. 

Delitev in posredovanje vsebine

Uporabniki lahko vsebino delijo, posredujejo in objavljajo le z uporabo prednastavljenih funkcionalnosti, ki jih omogoča abczdravja.si in povezana družbena omrežja (v izvirni obliki in z ustreznimi povezavami na izvirno vsebino). Kakršnakoli drugačna uporaba vsebin brez povezave in navedbe vira (npr. kopiranje in lepljenje) ni dovoljena.

Piškotki

Za izboljšanje delovanja našega portala uporabljamo piškotke. Podrobnosti o piškotkih so na voljo v v level spodnjem kotu s klikom na ikono ‘Piškotek’.

Zavrnitev odgovornosti

Naša spletne stran deluje kot medij za zbiranje, interpretacijo in posredovanje informacij. Ne prevzemamo odgovornosti za odločitve uporabnikov, sprejete na podlagi uporabe našega portala. Pridržujemo si pravico do napak in ne odgovarjamo za nepravilnosti pri prikazu vsebine, bodisi zaradi napak z naše strani, strani uporabnika ali ponudnika internetne povezave, prav tako pa ne odgovarjamo za napačno razumevanje vsebine.

Skip to content